Clubin Lemmikkikahvilat alkavat pyörimään perjantaina 3.2.!

Kaipaatko tekemistä perjantai-iltaasi? Satutko pitämään koirista? Haluaisitko myös kuulla mitä Haagan alueen nuorille kuuluu? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen ”kyllä”, meillä on sinulle hyviä uutisia!

Haagan nuorisotyöyksikkö on yhdessä nuorten kanssa suunnitellut lemmikkikahvila-konseptin, jonka ensimmäinen tapahtuma, Koirakahvila, järjestetään Nuorisokahvila Clubin tiloissa (Kaupintie 16) perjantaina 3.2 klo 18–21.

Koirakahvila on tarkoitettu kaikenikäisille, ja mukaan voi tulla koiran kanssa tai ilman. Tapahtumassa voi mm. kuvauttaa oman koiransa, saada vinkkejä koiran kouluttamiseen, ruokintaan ja kasvatukseen, sekä lukea koira-aiheisia kirjoja. Valokuvauksen hoitaa yksi nuorista, valokuvaaja Roope Niemi. Lisäksi tapahtumassa ideoidaan yhdessä tulevaa lemmikkikahvila-toimintaa. Nuorten kansainvälisyys-ryhmän pyörittämästä kahvilasta voi ostaa huokeaan hintaan pientä purtavaa.

Tukensa tapahtumalle on antanut myös Pohjois-Haagan kirjaston kirjastokoira Hugo!

TERVETULOA!

Lisätiedot:
Nuoriso-ohjaaja
Matti Pääkkönen
matti.paakkonen@hel.fi
puh. 09 310 71664

Nuoriso-ohjaaja
Niina Onkamo
niina.onkamo@hel.fi
puh. 0404811792

 

 

Nuorisokahvila Clubin lemmikkikahvilatoiminta jatkuu jokaisen kuun ensimmäisenä perjantaina, 3.2., 3.3 , 7.4. sekä 5.5. Tervetuloa tänä perjantaina suunnittelemaan tulevia lemmikkikahviloita!