Kysely Haagan uudesta nuorisotilasta ja kansalaistoiminnantalosta


Helsingin kaupunki on ostanut kiinteistön Näyttelijäntie 14 -osoitteessa sijaitsevasta ostoskeskuksesta. Pitkään tyhjillään olleeseen tilaan ollaan remontoimassa uutta nuorisotilaa ja kansalaistoiminnantaloa, jonka tarkoituksena on toimia matalankynnyksen kohtaamispaikkana niin nuorille, alueen asukkaille, kuin alueen toimijoillekin.

Tila uudistetaan toimintaan sopivaksi ja talon avautumisen aikataulusta tiedotetaan myöhemmin. Ennen kuin remontti talossa alkaa, haluamme kuulla myös muita alueen toimijoita ja asukkaita, jotta voimme hyödyntää teidän palautettanne uutta tilaa suunnitellessamme. Talon toiminta ja sisustus rakennetaan nuorten, asukkaiden ja toimijoiden ehdotusten perusteella.

Olemme luoneet kyselyn, johon asiasta kiinnostuneet voivat käydä vastaamassa. Kysely löytyy täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDz61IMN8eKXUC5oZwuko9aogbHzejfDsE6RVxzoDtgB8W_Q/viewform?usp=sf_link

Vastausaikaa on 31.10.2017 saakka. Kiitos paljon ajastanne ja vastauksistanne!

Mikäli teillä herää kysymyksiä uudesta tilasta tai kyselystä, lisätietoa saatte:

Marjo Nieminen
Toiminnanjohtaja, Haagan nuorisotyöyksikkö
p. 040 334 5330
marjo.nieminen@hel.fi

tai

Niina Onkamo
Nuoriso-ohjaaja, Haagan nuorisotyöyksikkö
p. 040 481 1792
niina.onkamo@hel.fi

 

 

Ystävällisin terveisin,
Haagan nuorisotyöyksikkö