Kevään viimeinen KOIRAKAHVILA 6.4.2018

Kevään viimeinen Koirakahvila Nuorisokahvila Clubilla!

Haagan nuorisotyöyksikkö on yhdessä nuorten kanssa suunnitellut Lemmikkikahvila-konseptin, jonka kevään toinen tapahtuma, Koirakahvila, järjestetään Lassilassa Nuorisokahvila Clubin tiloissa (Kaupintie 16) perjantaina 6.4. klo 18–21.

Koirakahvila on tarkoitettu kaikenikäisille, ja mukaan voi tulla koiran kanssa tai ilman. Tapahtumassa voi turvallisessa ympäristössä tutustua koiriin ja muihin koiraharrastajiin. Valokuvaaja Roope Niemi on paikalla ottamassa potrettikuvia lemmikeistä. Nuorten pyörittämästä kahvilasta voi ostaa huokeaan hintaan pientä purtavaa. Vapaa pääsy!

Helsingin kaupungin nuorisopalvelut myönsivät Vuoden 2017 Erityismaininnan Lemmikkikahvilalle. Tukensa tapahtumalle on antanut myös Pohjois-Haagan kirjaston kirjastokoira Hugo!

TERVETULOA!

Lisätiedot:
Nuoriso-ohjaaja
Matti Pääkkönen
matti.paakkonen@hel.fi
puh. 09 310 71664

Nuoriso-ohjaaja
Emma Lankinen
emma.lankinen@hel.fi
040 668 3281