Kevään viimeinen lemmikkikahvila on KISSAKAHVILA!

KISSAKAHVILA Nuorisokahvila Clubilla!

Haagan nuorisotyöyksikkö on yhdessä nuorten kanssa suunnitellut Lemmikkikahvila-konseptin, jonka kevään viimeinen tapahtuma, kissakahvila, järjestetään Lassilassa Nuorisokahvila Clubin tiloissa (Kaupintie 16) perjantaina 4.5. klo 18–21.

Kissakahvila on tarkoitettu kaikenikäisille, ja mukaan voi tulla kissan kanssa tai ilman. Tapahtumassa voi turvallisessa ympäristössä tutustua kissoihin ja muihin kissaharrastajiin. Nuorten pyörittämästä kahvilasta voi ostaa huokeaan hintaan pientä purtavaa. Vapaa pääsy!

Helsingin kaupungin nuorisopalvelut myönsivät Vuoden 2017 Erityismaininnan Lemmikkikahvilalle. Tukensa tapahtumalle on antanut myös Pohjois-Haagan kirjaston kirjastokoira Hugo!

TERVETULOA!

Lisätiedot:
Nuoriso-ohjaaja
Matti Pääkkönen
matti.paakkonen@hel.fi
puh. 09 310 71664

Nuoriso-ohjaaja
Emma Lankinen
emma.lankinen@hel.fi
040 668 3281

https://www.facebook.com/events/178656969456381/