Haagan nuorisotyöyksikkö

Haagan nuorisotyöyksikköön kuuluvat Haagan Lämpiö, Pitäjänmäen nuorisotalo, Pitäjänmäen moottorihalli ja Konalan kerhohuone. Facebook-sivultamme löydät tilojen ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Tervetuloa tutustumaan!

Pitäjänmäen nuorisotalo
Pitskun nuta on tarkoitettu kaikille 9-20-vuotiaille. Käytettävissäsi ovat esimerkiksi pingis, bilis ja pöytäfutis, pelikonsoleita ja tietokoneita, sali tanssia, palloilua ja ihan vain hengailua tai musan kuuntelua varten, sekä lukuisat lauta- ja korttipelit. Nutan musiikkihuoneeseen voit tulla vapaasti soittamaan rumpuja, kitaraa ja pianoa. Nutan keittiössä voit myös kokkailla ja nauttia omia eväitäsi!

Pitäjänmäen moottorihalli
Pitäjänmäen moottorihalli on tarkoitettu 23-vuotiaille ja nuoremmille pääkaupunkiseudun nuorille, jotka ovat kiinnostuneita ajoneuvojen liikenneturvallisuudesta. Moottorihallissa on hyvät välineet kulkuneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen. Nuoriso-ohjaajilta saa opastusta ja neuvoja.

Haagan Lämpiö

Haagan Lämpiö on uusi nuoriso- ja kansalaistoiminnan talo Pohjois-Haagan ostarilla. Lämpiöön voit tulla pelaamaan bilistä, pleikkaa tai muuten vain hengailemaan. Torstaisin on nutakeittiö, jossa halukkaat pääsevät hyödyntämään yhteistyössä Alepan kanssa hävikkiruokaa ohjaajien kanssa.

Konalan kerhohuone 

Konalan kerhohuone palvelee tällä hetkellä lähinnä järjestökäyttäjiä, yleisesti avoimia iltoja siellä ei järjestetä.