Varaa tila

Nuorisokahvila Clubin tiloja  käyttävät Nuorisopalveluiden omien toimijoiden lisäksi erilaiset järjestöt, toimintaryhmät ja kaupungin muut toimijat.
Tällä hetkellä myönnämme käyttövuoroja vuoden 2018 loppuun, mutta sillä ehdolla, että muuttaessamme mahdollisesti jo ennen vuoden vaihdetta uusiin tiloihin, joudumme perumaan vuokrasopimuksen päättyessä kaikki myöntämämme vuorot.

Uusi tila tulee sijaitsemaan Pohjois-Haagan ostarilla. Salia sieltä ei löydy, mutta sinne on suunnitteilla toisenlaisia pienryhmätiloja, joista kerromme tarkemmin suunnitelmien vahvistuessa. Haagan nuorisotyöyksikköön kuuluu myös Pitäjänmäen nuorisotalo, josta edelleen salitilat löytyvät ja sen vapaita vuoroja voi myös kysellä Sanna Tolvaselta.

Tiloja voi varata yksittäisiin tapahtumiin tai säännölliseen käyttöön

Ensisijaisesti tilojen käyttövuoroja jaetaan helsinkiläisille nuorten ryhmille ja nuorisojärjestöille, joille tilojen käyttö on maksutonta. Voit varata ja vuokrata tiloja muuhunkin käyttöön, jolloin maksu määräytyy nuorisolautakunnan hyväksymän hinnoittelun mukaan.

Nuorisotilojen vakituiset käyttövuorot toimintakaudelle syys-kevät 2018/2019 haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä.  Jos määräajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, pitää anomus toimittaa edellisenä arkipäivänä klo 16.00 mennessä. Hakemus toimitetaan siihen tilaan, mistä vuoroa haetaan.
Päätökset toimintakauden vakituisista/ säännöllisistä varauksista lähetetään tiedoksi hakijoille toukokuun loppuun mennessä.
Tiloja on mahdollista varata  myös tilapäisesti mm yksittäisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, vapaita vuoroja voi tiedustella ja varata läpi vuoden sähköpostitse suvi-sanna.tolvanen@hel.fi

Mikäli olet kiinnostunut varaamaan tiloja, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:
1. Ota yhteyttä Haagan nuorisotyöyksikön vastaavaan ohjaajaan, mieluiten sähköpostitse (suvi-sanna.tolvanen@hel.fi) ja kerro, milloin ja millaisen tilan tarvitsisit käyttöösi.
2. Tuo käyttövuorohakemus täytettynä Clubille aukioloaikoina tai lähetä se postitse osoitteeseen Nuorisokahvila Clubi / Sanna Tolvanen PL 37403 00099 Helsingin kaupunki
Hakemuksen voi lähettää myös allekirjoitettuna ja skannattuna sähköpostitse osoitteeseen suvi-sanna.tolvanen@hel.fi.

Kaikissa tiloja koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä vastaava ohjaaja suvi-sanna.tolvanen@hel.fi.

Nuorisotalojen toimintaohjeet

Nuorisotalon käyttö- ja toimintaohjeisiin tutustumalla tiedät miten talossamme tulee toimia. Tilojen käytöstä tehdään avaimen luovutuksen yhteydessä täysi-ikäisen allekirjoittama omatoimisen käytön sopimus nuorisopalveluiden kanssa.

Otathan huomioon, että talossa saattaa toimia samanaikaisesti useampia ryhmiä ja talon vuokraaminen kokonaisuudessaan yksityiskäyttöön onnistuu vain poikkeustapauksissa. Talon eri tilojen yhtäaikainen käyttö tarkoittaa sitä, että yleiset tilat ovat kaikkien käytettävissä.

Nuorisopalveluiden toimipaikoissa tavoitellaan kestävää elämäntapaa, joka edellyttää kaikilta käyttäjiltä vähintään jätteiden lajittelua, turhan energiakulutuksen ja kertakäyttöastioiden välttämistä.

Tiloihin pääsee esteettömästi ja käytettävissä on myös inva-wc.
Langattomat verkot ovat: StadiNet, munstadi tai Helsingin kaupungin wlan.
Nuorisotalo ja sen piha-alueet ovat ehdottoman päihteettömiä alueita ja noudatamme savuttoman Helsingin periaatetta.

 

Tilavarauksen peruutusehdot ja hinnan kohtuullistaminen

Tilavarauksen voi perua kirjallisesti sähköpostitse veloituksetta kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Jos vakituinen käyttövuoro on jäänyt peruuttamatta kaksi kertaa peräkkäin, voi nuorisopalvelut tulkita vuorosta luovutun kauden loppuun asti.

Hallintopalvelut voivat perustellusta syystä päättää hinnan kohtuullistamisesta viranhaltijan päätöspöytäkirjassaan hakijan sitä kirjallisesti pyytäessä.
Päätökset toimintakauden säännöllisistä varauksista pyritään tekemään toukokuun loppuun mennessä.

 

Uutuus! Varaamo.hel.fi-tilanvarausjärjestelmä avautuu kaupunkilaisten koekäyttöön
Varaamo-tilanvarausjärjestelmässä voi nyt kuka tahansa varata netissä käyttöönsä Helsingin eri toimialojen kokoustiloja, laitteita ja erilaisia välineitä. Nuorisopalveluilta mukaan lähtee muutamia nuorisotaloja ja palvelun edetessä loputkin tilamme sinne liittyvät. Tutustu palveluun: Varaamo.hel.fi

Nuorisopalveluilla on noin sadan toimipaikan verkosto ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja.